Mobiltelefon
+86 13736381117
E-mail
info@wellnowus.com

USB-stiktyper og forskelle

USBinterface er en Universal Serial Bus, som er en Universal Serial Bus.USB-stik bruges altid til at forbinde og kommunikere med eksterne enheder.Ligesom i vores daglige liv til at oplade mobiltelefoner, vil computere bruge USB-interface-stik, så ofte brugt, størrelsen på USB-interface-stik er ikke den samme, forskellige grænseflader forbundet til forskellige produkter.Så hvad er forskellen mellem de forskellige USB-stik?

usb

USB-interfacestik, også kendt som universalstik, er generelt opdelt i type A, B og C, normalt benævnt type A.

1. Type A-rektangel bruges generelt i personlige computere, hovedsagelig til at forbinde mobiltelefoner, trådløse netværkskort, U-diske, mobile cd-drev, mobile harddiske med lille kapacitet osv., som er mest udbredt.

2, type B bruges generelt til 3,5-tommer mobil harddisk, printer og skærmforbindelse.

3, Type C Type A og B opgraderet version, oval, med understøttelse af positiv og negativ symmetristik (uanset begge sider kan indsættes), understøtter mere kraftoverførsel og tovejs kraftoverførsel, tynde grænsefladefunktioner og sæt opladning, visning, datatransmission og andre funktioner i én.Størrelsen er omkring 8,3 mm x 2,5 mm.Det bruges hovedsageligt til tyndere og slankere enheder såsom smartphones (grænsefladen på mobiltelefoner og tablets kan blive forenet i fremtiden i stedet for Micro USB-grænseflade).Som en populær ny standardgrænseflade i de senere år, er den mere og mere udbredt på grund af dens understøttelse af positiv og negativ indsættelse og mange valgfri funktioner.

Med den kontinuerlige iteration af USB har Type-C efterhånden en tendens til at erstatte Type-A og B. Allerede i 2014 blev USBType-C lanceret.I slutningen af ​​året blev den første gang anvendt på Nokia N1-tabletten.Tidlig 2015-app på Google Chromebook Pixel;Senere introducerede Apple, Google og Asustek bærbare computere udstyret med USB-C-stik, hvilket startede usB-C's promovering i 3C-rummet.På nuværende tidspunkt har Huawei, ZTE, Xiaomi, Lenovo og OPPO stort set lanceret produkter udstyret med USB-C.

usb-2

Fordele ved Type-C:

1. Sammenlignet med den traditionelle USB-grænseflade har type-C-grænsefladen samme for- og bagform, så uanset hvordan du indsætter det i grænsefladen, vil det ikke være forkert.Slank grænseflade, enkel grænseflade, reducere fejlfrekvensen.

2. Sammenlignet med andre A/B-grænseflader har Type-C ingen Mini/Micro, og alle grænsefladeformer er forenet med stærk alsidighed.

3. Under forskellige båndbredder og definitioner har traditionelle USB-grænseflader forskelligt udseende på grund af pins behov.Type-c-grænsefladen har samme form uanset USB2.0-hastighed eller 3.0-hastighed.


Indlægstid: Jan-06-2022